Se dezinfectează străzile și scările blocurilor din Lugoj

Autoritățile din Lugoj continuă acțiunea de dezinfectare a străzilor și a scărilor blocurilor din municipiu, conform prevederilor Ordonanței Militare nr. 4, din 29 martie 2020.

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc a început vineri, 3 aprilie, când au fost dezinfectate scările de bloc din cartierele Spl. 1 Decembrie 1918, Timișoarei 110 și Micro V, iar sâmbătă, 4 aprilie, a continuat în cartierele Micro I, Micro II, Micro III și Micro IV.

După cum au anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj, la începutul acestei săptămâni va continua dezinfecția scărilor de bloc și în celelalte cartiere de blocuri ale orașului.

„În aceste zile este în curs și montarea dispozitivelor cu dezinfectant în fiecare scară de bloc din municipiu, activitate demarată în data de 2 aprilie. Pe  măsură ce vor sosi dispozitivele comandate, acestea vor fi instalate în toate cartierele orașului. Continuă și dezinfecția străzilor orașului, activitate care se desfășoară ritmic, în zilele de luni și joi ale săptămânii”, au mai anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.