Se deschide unicul parc de aventură din estul județului Timiș! La Nădrag…

Pasionații de aventură și cei dornici să experimenteze senzații tari o pot face, începând de duminică, 29 iulie, la Nădrag, unde, la ora 11, se va deschide, oficial, unicul parc de aventură din estul județului Timiș.

Parcul de aventură Nădrag a fost amenajat pe o suprafață  de 1,5 hectare, pe o culme la ieșirea din localitate, înspre fosta cabană Căpriorul, în Poiana Negri.

Parcul dispune de șase trasee, cu 64 de elemente suspendate: traversări, săritoare, platforme, cățărători. Sunt trasee atât pentru copii, cât și pentru adulți, cu diferite grade de dificultate, iar pe fiecare dintre rutele amenajate turiștii se vor putea da cu tiroliana.

Zona de aventură a fost realizată cu fonduri de la bugetul local, valoarea investiției fiind de 250.000 de lei. Din aceste fonduri au fost achiziționate și 40 de echipamente de securitate, care trebuie folosite în permanență de cein care doresc să experimenteze senzații tari.

După cum a anunțat primarul comunei Nădrag, Liviu Muntean, parcul va fi deschis doar în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 11 și 17, iar intrarea este liberă.

Parcul de aventură este o realizare deosebită pentru Nădrag și pentru revigorarea turismului în estul județului Timiș

Lugoj Expres Se deschide unicul parc de aventură din estul județului Timiș! La Nădrag... turism senzații tari parc Nădrag aventură Alerg în natură agrement

Un comentariu la „Se deschide unicul parc de aventură din estul județului Timiș! La Nădrag…

  • 4 august 2018 la 11:45
    Permalink

    Din pacate sunt bani irosiți deoarece neseriozitatea angajaților și a administratorului parcului își spune cuvântul. Sâmbătă, 3 August 2018 după marea inaugurare la ora 11 erau o grămada de oameni care-au venit sa viziteze și utilizeze parcul, dar lacătul era pus pe USA și nimeni nu știa nimic despre programul real de vizitare și utilizare. Rușine!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.