Se deschide Salonul Național de Artă Plastică “Atitudini Contemporane”

Sâmbătă, 25 martie, ora 18, la Galeria de Artă din Lugoj se deschide Salonul Național de Artă Plastică “Atitudini Contemporane”, manifestare organizată de Dan Tudor Truică, curator independent, fondator TRUICART Events Brand, cu sprijinul Primăriei Lugoj, în cadrul ediției a doua a International Lugoj Art Festival.

Cu acest prilej, va fi lansat și albumul de artă al manifestării, care prezintă toate cele 8 secțiuni ale festivalului.

Salonul Național de Artă Plastică “Atitudini Contemporane” a reprezentat, din 2008 până în prezent, pentru manifestarile de artă contemporană românească, un eveniment cu totul special atât prin format cât și prin diversitatea lucrărilor prezentate pe simeze.

Ajuns la cea de a XVI-a ediţie, evenimentul a fost prezentat în 58 de orașe și în 115 spații expoziționale. Astăzi, pentru organizatori, această expoziţie are un caracter internaţional prin larga conexiune postmodernă.

Artiștii prezenți pe simeze la cea de-a doua etapă a celei de-a 15-a ediții a Salonului sunt: Geta Adam, Roxana Alexa, Andana Călinescu, Ioana Enescu Truică, Adrian Garbis Hofman, Sarah Raluca Miulescu, Daniela Orăvițeanu, Magdalena Paree Hahn, Dan Tudor Truică, Virginia Videa, Dorina Zah și Monica Zarioiu Tudorică.

Expoziția va putea fi vizitată până în data de 23 aprilie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.