Școală și grădiniță renovate, la Gladna Română

Primăria Fârdea a finalizat lucrările de renovare a imobilului în care funcționează Școala Primară și Grădinița cu Program Normal din Gladna Română.

Inaugurarea imobilului în urma lucrărilor de reabilitare a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, panglica inaugurală fiind tăiată de către primarul comunei Fârdea, Samuel Lupulescu, împreună cu prof. Ionel Petrea, directorul Școlii Gimnaziale Fârdea, care are în subordine și Școala Primară din Gladna Română.

În cadrul evenimentului a avut loc și un program cultural, organizat în parteneriat cu Asociația Kratima, din Timișoara.

„În numele cadrelor didactice și a elevilor de la Școala Gimnazială Fârdea, structura Gladna Română, mulțumesc frumos domnlui primar pentru renovarea Școlii Primare Gladna Română și a Grădiniței cu Program Normal Gladna Română. Dumnezeu să va binecuvânteze! Sunt mândru să coordonez Școala Gimnazială Fârdea și o voi conduce cu demnitate! În cadrul acestui eveniment a avut loc și un program cultural, prin citirea de povești și implicarea copiilor în a realiza piese de teatru, în cadrul atelierelor de lucru organizate de Asociația Kratima, din Timișoara, președinte Camelia Mingasson. Vă mulțumesc frumos în numele copiilor de la Gladna Română”, a spus prof. Ionel Petrea, directorul Școlii Gimnaziale Fârdea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.