Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu”, dar muzical pentru Honeywell Life Safety România

Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” din Lugoj s-a implicat, în mod direct, într-una dintre numeroasele acțiuni sportive și cultural-civice organizate de Honeywell Life Safety România.

Mai exact, compania a pus bazele unui eveniment foarte important pentru generațiile actuale și pentru toți cei interesați, de la profesioniști la amatori, numit Honeywell Race 25, care a avut ca scop încurajarea mișcării și practicarea alergării ca hobby. Toate acestea au marcat împlinirea a 25 de ani de activitate în Lugoj a Honeywell Life Safety România.

„În semn de mulțumire pentru donația făcută școlii noastre, în scopul modernizării Studioului de concerte „Elisabeta Toth”, dar și din solidaritate pentru inimoșii coordonatori ai acestor acțiuni, cei mai buni elevi ai școlii de la clasele de vioară, premianți ai diverselor concursuri de specialitate, la nivel județean, național și internațional, alături de profesorii lor coordonatori, au dăruit câteva momente muzicale tuturor participanților la această acțiune. Aceștia au interpretat piese diversificate, din repertoriul românesc, irlandez și american, fiind intens aplaudați pentru momentele inedite. Organizatorii s-au declarat încântați de prestația elevilor și a profesorilor, oferindu-le diplome de participare și medalii”, a menționat  prof. drd. Călin Florin Popeț, de la Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj.

Au încântat auditoriul: prof. Lavinia Furdui (vioară), prof. Remus Lața (vioară) și prof. Alexandru Vasiliu (vioară), alături de elevii lor, Evelyn Bordea (cls. a V-a – vioară), Andrei Becheru (cls. a V-a – vioară), Andrei Berlo (cls. a V-a – vioară) și Flavius Mureșan (cls. a VI-a – vioară).

„Mulțumiri speciale și doamnei director, prof. Liliana Bidiviu, care ne-a facilitat prezența în cadrul acestui eveniment, Domnia Sa fiind și voluntar în cadrul proiectului, precum și organizatorilor pentru prilejul oferit, acela de a se fi alăturat și școala noastră cu câteva momente muzicale în cadrul maratonului, astfel împletindu-se activitățile sportive cu cele cultural-artistice”, a mai precizat prof. drd. Călin Florin Popeț.

Lugoj Expres Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu”, dar muzical pentru Honeywell Life Safety România Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” Lugoj Honeywell Race 25 Honeywell Life Safety România dar muzical

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.