Școala de Muzică “Filaret Barbu” organizează un concert vocal-instrumental și un târg de Crăciun

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale de Muzică “Filaret Barbu” organizează, la fel ca anul trecut, sub egida Centenarului Marii Uniri, un concert vocal-instrumental extraordinar, urmat de un târg de Crăciun.

Acest eveniment va avea loc luni, 17 decembrie a.c., începând cu ora 17, la Teatrul Municipal „Traian Grozavescu” din Lugoj.

Concertul vocal-instrumental va fi oferit de către mai micii și iscusiții muzicieni ai școlii, cei mai buni dintre aceia care au obținut, de-a lungul anilor, premii la nivel județean, interjudețean și național. Acesta va cuprinde o paletă variată de genuri muzicale, pe gustul tuturor ascultătorilor, începând cu repertoriu clasic și ajungând până la tradiționalele colinde, astfel încât să se încadreze în specificul Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului.

Componenta muzicală vă va impresiona prin diversitate instrumentală, piesele fiind interpretate la majoritatea instrumentelor care se studiază în cadrul școlii noastre: pian, vioară, chitară, clarinet, trompetă și flaut. De asemenea, veți avea ocazia să audiați și Corul Armonii al școlii noastre, premiat în cadrul tuturor competițiilor de specialitate, care v-a pregătit piese cu totul deosebite, special pentru acest moment aniversar.

Elementul de noutate al acestei ediții, a doua, va fi reprezentat de un moment cu totul special – parada modei. Acesta îi va avea drept protagoniști pe elevii noștri dezinvolți, care doresc, cu ardoare, să-și etaleze, într-un stil propriu, ținutele de sărbătoare.

Târgul de Crăciun își va deschide porțile după momentul muzical, punându-vă la încercare papilele gustative, întrucât vă vor fi pregătite tot soiul de deserturi, dar așteptându-vă și cu alte surprize, pregătite special de către aceiași copii minunați.

Haideți să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă, oferindu-le prilejul – micilor, însă talentaților noștri artiști – de a ne face martori la unul dintre cele mai frumoase momente din cariera lor muzicală!

Vă așteptăm în număr cât mai mare! Intrarea este liberă!

Prof. drd. Călin Florin POPEȚ

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.