Schimbări în conducerea Primăriei Lugoj, de la 1 iulie 2024! Pleacă liberalii, vin social-democrații…

Cei trei liberali din conducerea Primăriei Lugoj – Claudiu Buciu (fost primar/ consilier personal al primarului interimar), Bogdan Blidariu (viceprimar / primar interimar) și Adrian Serendan (viceprimar interimar), au anunțat că vor renunța la funcțiile de decizie deținute în administrația lugojeană, începând cu data de 1 iulie 2024, înainte de încheierea mandatului.

„Votul lugojenilor, care a fost masiv împotriva noastră, ne obligă să facem demersurile administrative necesare pentru a preda cât mai rapid puterea de a lua decizii administrative celor care le-au câștigat încrederea.

Lugojenii au considerat că nu suntem cei mai buni pentru a conduce comunitatea. Și asta în cel mai pur mod de exprimare al democrației, prin vot direct. Fapt pentru care suntem obligați să aducem lugojenilor, în cel mai scurt timp posibil, beneficiile unei administrații conduse de cei pe care i-au ales. Așa este corect față de lugojeni. Trebuie să respectăm decizia luată în mod democratic.

Astăzi am demisionat din toate funcțiile deținute în echipele de implementare a proiectelor finanțate cu fonduri europene nerambursabile și din funcția de Consilier Personal al Primarului, începând cu data de 1 iulie 2024. La fel vor face și Primarul Municipiului Lugoj și Viceprimarul Municipiului Lugoj, astfel încât, aleșii lugojenilor (actualii consilieri locali) vor putea numi un Viceprimar care va prelua atribuțiile de Primar. Această persoană va fi aleasă dintre Consilierii Locali ai PSD Lugoj, cu votul consilierilor locali actuali. Primarul interimar astfel numit îl va putea lua drept consilier personal pe alesul lugojenilor (Dom’ Doctor Dobra) pentru postul de primar, pentru a ne putea demonstra cum va schimba el în bine viața comunității. Dacă îi respectă pe lugojeni.

Ne luăm cărțile, vin specialiștii cu diplome…”, a scris, pe pagina personală de Facebook,  Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.