Scandalul pliantelor PNL! PSD Timiș depune plângere penală pe numele președintelui PNL Lugoj

Scandalul pliantelor PNL, distribuite pensionarilor din Lugoj împreună cu taloanele de pensie, ia amploare.

PSD Timiș a anunțat, printr-un comunicat de presă, că va depune plângeri penale pe numele președintelui PNL Lugoj, Ionuț Sârbu, al președintelui PNL Timiș, Alin Nica, precum și al directorului Direcției Regionale de Poștă Timișoara, Adrian Lulciuc, care formează „o adevărată clică penală liberală”, considerând că „există indicii pentru comiterea unor infracțiuni, cum ar fi abuz în serviciu sau instigare la abuz în serviciu”.

„Scandalul pliantelor Partidului Naţional Liberal împărţite împreună cu pensiile, lucru care s-a petrecut la Lugoj în urmă cu câteva zile, ia o amploare tot mai mare, iar noile informaţii care apar arată ilegalităţile comise de Alin Nica şi oamenii din jurul său. Materialele electorale distribuite seniorilor lugojeni erau inscripţionate cu chipurile a doi liberali: preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, şi cel al PNL Lugoj, Ionuţ Sârbu, iar de aici lucrurile devin foarte interesante pentru că cel din urmă este unul dintre directorii Poştei din Timiş, dar s-a suspendat din funcţie pentru a fi numit consilier personal al vicepreşedintelui CJ Timiş, Alexandru Proteasa. Şi mai important decât atât, pliantele electorale au fost distribuite fără a exista vreun contract între PNL Timiş şi Poşta Română, cu presiuni pe poştaşi pentru a comite această ilegalitate. Din toate aceste motive, am luat decizia de a depune plângeri penale pe numele lui Alin Nica, Ionuț Sârbu și Adrian Lulciuc, directorul Poștei, care formează o adevărată clică penală liberală, considerând că există indicii pentru comiterea unor infracțiuni, cum ar fi abuz în serviciu sau instigare la abuz în serviciu”, arată PSD Timiş.

În urma scandalului pliantelor PNL de la Lugoj, Compania Națională „Poșta Română” a suspendat, începând cu data de 12 ianuarie, serviciul Postmesager pentru materiale cu caracter politic.

Lugoj Expres Scandalul pliantelor PNL! PSD Timiș depune plângere penală pe numele președintelui PNL Lugoj taloane de pensie scandalul pliantelor PNL scandal PSD Timiș PSD președintele PNL Lugo poștași Poșta Română PNL Timiș PNL Lugoj PNL pliante PNL plângere penală Ionuț Sârbu infracțiuni clică penală abuz în serviciu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.