Scandalagii cu manifestări violente, amendați cu 8.000 de lei și trimiși în spatele gratiilor

Polițiștii Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au surprins în data de 31.07.2022, în jurul orei 03:30, la intersecția străzilor Ștrandului cu Nicolae Bălcescu din municipiu, un grup de persoane în stare vădită de ebrietate, care se manifestau violent, provocând scandal.

„Persoanele în cauză au fost somate să înceteze orice activitate, acestea refuzând. Având în vedere aceste aspecte, trei bărbați, în vârstă de 17, 19 și 31 de ani, au fost imobilizați și conduși la sediul poliției, ulterior fiind sancționați contravențional cu suma de 8.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991, pentru scandal și adresarea de injurii și expresii jignitoare”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

La scurt timp, doi dintre scandalagii, cel de 19 și cel de 31 de ani, au revenit la sediului poliției, provocând scandal și manifestându-se violent, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică.

Astfel, ambii s-au ales cu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, iar în urma probatoriului administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând să fie prezentați magistraților în vederea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.