Scandal amoros, la liceul din Făget! O profesoară, acuzată că ar avea o relație cu un elev de 16 ani

Un nou scandal amoros a izbucnit la Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget. Mama unui elev de 16 ani a depus plângeri împotriva profesoarei de limba română a fiului său, pe care o acuză că ar avea o relație amoroasă cu adolescentul.

Reclamațiile au fost depuse atât la Inspectoratul Școlar Timiș, cât și la Poliția Făget, după ce mama băiatului ar fi descoperit pe telefonul minorului mesaje amoroase cu profesoara de limba română, o femeie căsătorită, în vârstă de 36 de ani.

„A venit mama băiatului și a lăsat o petiție și niște mesaje, care evidențiază faptul că există un dialog intim purtat între o femeie și un bărbat. Nu ne putem da seama dacă ele aparțin minorului sau profesoarei. Dacă se dovedește că este vorba despre un cadru didactic atunci este extrem de grav și profesoara va suporta consecințele. La liceul din Făget se desfășoară o cercetare discplinară prealabilă. Dacă se dovedește în urma cercetării că într-adevăr cadrul didactic se face vinovat de un astfel de comportament, în urma raportului întocmit de comisia de cercetare disciplinară prealabilă, Consiliul de Administrație al unității de învățământ va aplica măsuri în consecință, în funcție de gravitatea faptei”, a spus Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.