Șase tineri au furat arme, bijuterii și alte bunuri, dintr-un imobil din Făget

Șase tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, au fost reținuți de polițiștii din Făget, fiind cercetați penal după ce au furat mai multe bunuri dintr-un imobil.

În data de 30.06.2022, în jurul orei 01:10, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Făget, au fost sesizați cu privire la faptul că, persoane necunoscute încercă să escaladeze gardul unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din oraşul Făget.

Ajunși la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 29 și 30 de ani, în timp ce încercau să escaladeze gardul unui imobil, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că cei doi bărbați, împreună cu alți 4 tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, au pătruns în mod repetat (în nopțile de 20/21.06.2022, 26/27.06.2022 şi 28/29.06./2022) în imobilul situat pe strada Gheorghe Doja din oraşul Făget, de unde au sustras 4 arme neletale cu aer comprimat, tip puşcă, 16 telefoane mobile, scule de pescuit, două motoferăstraie mecanice, produse casnice, bijuterii şi un ceas, prejudiciul fiind recuperat parțial.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate au fost identificați și depistați în orașul Făget și ceilalți 4 bărbați, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

Cei 6 indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi „furt calificat”, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Hunedoara.

Polițiștii continuă cercetările în vedere documentării activității infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.