Rotary Lugoj continuă campania “Donează sânge, salvează vieți!”

O nouă acțiune de donare de sânge va avea loc, în zilele de 27 și 28 septembrie, la Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj.

Acțiunea se va desfășura în cadrul campaniei „Donează sânge, salvează vieți!”, organizată de către Clubul Rotary din Lugoj, împreună cu Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” și Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

La această campanie de donare de sânge poate să participe orice persoană dacă îndeplinește câteva condiții: să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani, greutatea peste 50 de kilograme, pulsul în regulă, să nu fi suferit în ultimele șase luni intervenții chirurgicale, să nu fie însărcinate sau să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu 48 de ore înaintea donării.

Persoanele care vor dona sânge vor beneficia de o zi liberă de la serviciu (ziua donării), șapte bonuri valorice, precum și eliberarea, la cerere, a analizelor medicale efectuate (grupa sanguină, Rh, hemoleucogramă, hepatita B, hepatita C, HIV, HTLV, analize biochimice).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.