Rotary Club Lugoj, donație pentru trei unități de învățământ

Clubul Rotary din Lugoj continuă să susțină performanța școlară prin donarea de materiale didactice unităților de învățământ din cel de-al doilea municipiu al județului Timiș.

Astfel, rotarienii lugojeni au donat 65 de monitoare la trei unități de învățământ: Colegiul Național „Coriolan Brediceanu” (20 de monitoare), Colegiul Național „Iulia Hasdeu” (20 de monitoare) și Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” (25 de monitoare).

„Suntem ferm convinși că educația este extrem de importantă, atât pentru individ, cât și pentru comunitate, motiv pentru care – primind de la un donator care a dorit să rămână anonim – aceste monitoare am dorit să le direcționăm spre câteva dintre școlile din Lugoj, pentru a îmbunătăți laboratoarele existente sau pentru a crea unele noi, după caz. Sperăm ca în cel mai scurt timp să putem oferi și calculatoarele aferente, pentru a închide această inițiativă și pentru a putea avea mulțumirea deplină că am ajutat cu puțin învățământul din România”, a declarat Bogdan Gașpar, președintele Clubului Rotary Lugoj.

Rotarienii lugojeni i-au mulțumit și lui Andrei Sebök, care a facilitat această donație.

Lugoj Expres Rotary Club Lugoj, donație pentru trei unități de învățământ Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” Lugoj Rotary Club Lugoj performanța școlară donație pentru unitățile de învățământ din Lugoj Colegiul Național ”Iulia Hasdeu” Lugoj Colegiul Naţional “Coriolan Brediceanu” Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.