„Rock pe 2 Roți”, în acest weekend, la Lugoj

Motocicliștii se întâlnesc, în acest weekend, la Lugoj, unde are loc cea de-a VI-a ediție a Festivalului în aer liber „Rock pe 2 Roţi”.

Manifestarea, organizată de către clubul de motociclişti Road Patrol MC Lugoj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Lugoj, va reuni mai multe formaţii din ţară şi din străinătate.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 30 iunie, în incinta bazei sportive a fostului Liceu Agricol, de pe Calea Timişoarei – km 3, iar participanţii, indiferent că sosesc pe motociclete, biciclete, scutere sau pe jos, sunt aşteptaţi cu un program atractiv, cu multe surprize, locuri de campare decente şi, bineînţeles, multă bere rece.

Cu sprijinul Primăriei Lugoj, transportul va fi asigurat gratuit pe perioada desfăşurării evenimentelor, din faţa primăriei până la locaţia festivalului – din 30 în 30 de minute, vineri între orele 18-22, sâmbătă – orele 11-12 și 18-22, duminică între 11 şi 12.

La ediția din acest an a festivalului vor concerta trupele: Ka Gaia An, Krepuskul, For The Wicked, Magazin 51, Fazz și Voxter (vineri); Kempes, Ska-NK, Gothic, An-Theos, Mist și Wild Child (sâmbătă).

Sâmbătă, 1 iulie, în jurul orei 11, va avea loc parada vehiculelor pe două roţi. Convoiul de motociclişti va pleca de la locul festivalului în frunte cu primarul Francisc Boldea, pe următorul traseu: Primărie – Podul de Fier – Biserica Învierea Domnului – Mol – Biserica Învierea Domnului – strada Bucegi – Parcul George Enescu – Podul de Beton – Universitatea Europeană Drăgan.

După paradă, participanţii sunt invitaţi la o tură de relaxare pe două roţi în împrejurimile Lugojului, iar după-masă la concursuri tematice cu premii consistente.  Printre concursuri, surprize şi bere rece, membrii Clubului Archery din Lugoj vor face spectacol prin demonstraţii de tir cu arcul. Ziua se va încheia cu concerte şi cu extragerea câştigătorului marelui premiu – o motocicletă Honda de 1000 cmc, oferită la tombolă de către organizatori.

Clubul Road Patrol MC este o asociaţie fără scop lucrativ, cu personalitate juridică, apolitică, înfiinţată oficial în anul 2001, cu filiale în Timişoara, Lugoj şi Hunedoara, şi care organizează de 15 ani întruniri motociclistice cu participarea unor formaţii rock autohtone şi din străinătate, care s-au dovedit de succes şi care atrag anual mii de participanţi.

Lugoj Expres "Rock pe 2 Roți", în acest weekend, la Lugoj tombolă Rock pe 2 Roți Road Patrol MC Lugoj premiu paradă moto motocicliști festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.