Rezultate dezastruoase pentru liceenii din Lugoj la Bacalaureat – sesiunea de toamnă. Vezi rezultatele

Liceenii din Lugoj au obținut rezultatele dezastruoase la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat.

Dintre cei 188 de candidaţi care s-au înscris la examen, doar 23 au obținut medii peste 6 și au reușit să promoveze examenul. Nu s-au prezentat 31 de candidați, iar 134 de liceeni au picat Bacalaureatul, dintre aceștia 34 au avut medii cuprinse între 5 şi 5,99. Promovabilitatea a fost de 14,65%.

De remarcat că, dintre cei 23 de candidaţi care au promovat examenul, 15 sunt din promoţia 2018, iar opt din promoţiile anterioare.

Dintre cei 26 de elevi înscriși de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu”, au promovat examenul opt, 15 au fost respinşi şi trei concurenți nu s-au prezentat. Dintre ghinionişti, șapte au avut media între 5 și 5,99. Promovabilitatea la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” a fost de 34,78%.

De la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu” au fost înscrişi 69 de elevi, din care au promovat 11 (trei din promoţiile anterioare), 13 nu s-au prezentat, iar 45 au fost respinşi (13 cu media între 5 şi 5,99). La Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu” promovabilitatea a fost de 19,64%.

La Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte”, dintre cei 51 de liceeni înscriși, doar trei au promovat examenul, promovabilitatea fiind de 7,31%. Zece candidați nu s-au prezentat, iar 38 au fost respinşi (zece au avut media între 5 și 5,99).

De la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”, din cei 42 de elevi înscrişi, doar unul a promovat examenul, 5 nu s-au prezentat şi 36 au fost respinşi (patru cu medii între 5 și 5,99). La Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” promovabilitatea a fost de… 2,70%.

Candidaţii nemulţumiţi de notele obținute pot depune contestaţii (astăzi, între orele 12 și 16), care vor fi rezolvate în perioada 2-5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate în 6 septembrie.

Rezultatele candidaților de la Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” pot fi văzute AICI.

Rezultatele candidaților de la Colegiul Naţional „Iulia Hasdeu” pot fi văzute AICI.

Rezultatele candidaților de la Colegiul Tehnic „Valeriu Branişte” pot fi văzute AICI.

Rezultatele candidaților de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” pot fi văzute AICI.

Rezultatele la examenul de Bacalaureat – sesiunea de toamnă, pentru candidații din județul Timiș, pot fi văzute AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.