Rezidenți în Casa Visurilor. Eveniment editorial la… Casa Bredicenilor

Joi, 21 iunie 2018, cu începere de la ora 19:00, la Casa Bredicenilor, din Lugoj, Radu Aldulescu, unul dintr cei mai apreciați prozatori  români contemporani, își va lansa cel de-al zecelea roman, „Rezidenți în Casa Visurilor”, apărut recent la editura Hyperliteratura.

Personajul principal al cărții este Grigore, un ziarist ratat, de 49 de ani, care locuiește într-un apartament sărăcăcios împreună cu părinții lui bolnavi, având grijă de ei și de Charlie, câinele bătrân și orb al familiei, hăituit de fostele sale neveste și mereu umilit de șeful său bețiv și pervers, o întâlnește pe Argentina, o fostă sportivă, rămasă fără locuință, paznic la o casă de amanet, iar împreună încep să nutrească iluzia unei noi vieți. Soarta este însă nemiloasă cu cei amărâți și fără șansă, cu cei care n-au avut și nu vor avea niciodată nimic, dar care cred că oricând totul se poate schimba. Casa Visurilor rămâne doar un deșert al speranțelor și amăgirilor celor care îndrăznesc să viseze, până când viața dă cu ei de pământ.

Alături de autor, la întâlnirea cu iubitorii de literatură din Lugoj vor participa Henrieta Szabo și scriitorul Andrei Ruse.

În cadrul evenimentului cartea va putea fi achiziționată la prețul special de 39 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.