Regele Berii a murit! Actorul Alexandru Sarafolean a pierdut lupta cu o boală necruțătoare

Actorul lugojean Alexandru „Cucu” Sarafoleanu s-a stins din viață, în această dimineață, la doar 61 de ani, după o luptă cu o boală necruțătoare.

Alexandru Sarafoleanu a fost administrator la Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, dar, de-a lungul anilor, s-a remarcat și ca actor amator, în trupa de teatru din oraș, iar în ultimii ani a interpretat, inegalabil, rolul Regelui, la toate edițiile Sărbătorii Berii, de la Lugoj.

„Azi sunt tristă. L-am pierdut pe cel ce mi-a fost odată coleg de serviciu, mi-a fost partener pe scena teatrului, mi-a fost prieten. Dar cel mai minunat în el a fost că a știut să fie OM. Nu a jignit, nu a supărat pe nimeni, și a avut totdeauna un cuvânt de încurajare pentru fiecare. A sărit de fiecare data să ajute. Un bun actor, un bun administrator, un om al păcii, care s-a stins în liniște. Rămas bun prietene drag. Rămas bun dragă Cucu, căci așa îți spuneam. Își ia rămas bun de la tine Arici. Căci așa îți plăcea ție să mă saluți in diminețile în care plecam în turnee cu teatrul”, a postat, pe Facebook, colega sa de teatru, Iulia Toma.
„Dumnezeu să-l odihnească în mijlocul teatrului ceresc, acolo unde i-a plăcut să fie cel mai mult. Cel puțin a plecat cu imaginea „in integrum” a teatrului, a echipei care i-a adus cele mai mari bucurii, nu a trăit etapa dezintegrării și a dispariției voinței unor oameni, care, unindu-se prin dăruire, dădeau naștere unor acte culturale de excepție! Drum lin în lumina scenei divine!”, a scris și Ion Teca, fostul comandant al Garnizoanei Lugoj.
Lugoj Expres Regele Berii a murit! Actorul Alexandru Sarafolean a pierdut lupta cu o boală necruțătoare teatrul ceresc teatru Lugoj Sărbătoarea berii Lugoj Regele Berii a murit Regele Berii Lugoj Alexandru Sarafoleanu actorul lugojean actor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.