Reclădim Lugojul – o altfel de campanie (P)

De ce? De ce nu am apărut?

Poate greșesc. Poate am procedat corect.

Colegii de partid și cunoscuții m-au întrebat de ce nu apar pe afișajul stradal.

Eu m-am întrebat ce caută actualul primar pe afișajul stradal, sau actualul președinte de consiliu județean. Nu m-am întrebat ce caută candidații noi, cu o singură excepție.

Un primar bun, cu realizări, iubit de lugojeni, ar mai fi avut nevoie de afișaj stradal? Eu cred cu tărie ca nu, deloc. Ar fi fost reales fără emoții.
La fel.
Un președinte de consiliu județean care ar fi știut măcar să vorbească limba română corect și care ar fi avut realizări notabile, ar fi avut nevoie de afișaj stradal? Nu.

Un candidat nou, care ani de zile nu a avut nicio atitudine publică relevantă față de batjocura cu care ne-a tratat actuala administrație, ar fi avut nevoie să apară pe toate gardurile? Da. Chiar are nevoie.

Însă eu am decis să nu apar. Nici eu și nici PNL Lugoj.

Am luptat ani de zile, alături de o mână de oameni, aproape neînfricați. Am fost târâți în fața procurorilor de infractorii care ne mânuiesc primarul și ne secătuiesc bugetul. Am fost urmăriți pe stradă și în spații private. Și n-am cedat. Unii au cedat și au crezut că tăcerea le va aduce lor, personal, ceva bun. Nu le va aduce decât durere, pentru că-și dau seama deja de greșeala făcută și de faptul că au trădat interesele lugojenilor. Alții ni s-au alăturat pe parcurs.

Noi chiar știm cu cine avem de-a face.

Dar cei mai de nădejde oameni care ni s-au alăturat au fost cei 4.000 de lugojeni care m-au votat în 2016.

Pentru ei am mers mai departe.

Total necunoscut, dar mereu atent la lipsa de respect cu care ne-a tratat actuala conducere a primăriei, am beneficiat totuși de încrederea celor care au înțeles mesajul meu. Iar mesajul meu a fost unul serios, elaborat, realist, întocmit cu responsabilitate, iar nu pentru a culege voturi. Cum va fi și programul din această campanie.

Au trecut patru ani de atunci. Am rămas același om. Poate mai obosit de această luptă surdă, în care autoritățile s-au făcut că nu văd nimic, dar Lugojul a fost practic prădat și distrus.

Am fost însărcinat să conduc PNL Lugoj. Am pornit în aceste alegeri cu o echipă despre care nu pot spune că e mai bună sau mai puțin bună decât altele, însă este o echipă cu care putem cu siguranță să RECLĂDIM LUGOJUL. O echipă care s-a implicat mereu, o echipă alcătuită din oameni cunoscuți bine de lugojeni.

Și atunci, de ce să ne afișăm peste tot, în afara campaniei electorale? Vom fi extrem de discreți și în timpul campaniei. Vom bate însă la fiecare poartă din oraș. Nu pentru a cere voturi ci pentru a spune că nu am
putut mai mult, fiind într-o umilitoare opoziție. Știm ce avem de făcut și suntem capabili să FACEM!

Vă vom cere doar să mergeți la vot și să votați împotriva mafiei din spatele lui Boldea și al PSD Lugoj!

Pe cine veți vota este exclusiv decizia dvs. Pe afișele noastre nu o să vedeți NICIODATĂ votați Buciu sau PNL. În programul nostru o să citiți despre realități dure și despre soluții care se vor implementa cu sacrificii. Nu vom juca teatru. Vom spune și ce nu ne va aduce voturi, pentru că vă vom spune corect prin ce va trebui să trecem pentru a RECLĂDI LUGOJUL.

Noi nu dorim decât RESPECT PENTRU LUGOJENI! Dacă ne veți alege și nu vom fi în stare să vă împlinim așteptările vă rugăm să vă scapați de noi peste patru ani. Să nu lăsați să treacă alți 8, 12 sau nu știu câți ani!

P.S. Sumele pe care le-am fi cheltuit cu acest afișaj stradal, în afara campaniei electorale, au fost redirecționate spre o entitate privată din Lugoj care și-a dovedit dealungul timpului totala responsabilitate și loialitate față de semenii noștri.

Vă mulțumim!

Și nu uitați: veniți la vot și eliberați Lugojul de mafia din spatele lui Boldea și al PSD Lugoj!

Lugoj Expres Reclădim Lugojul - o altfel de campanie (P) vot respect pentru lugojeni respect primar PNL Lugoj PNL lugojeni Claudiu Alexandru Buciu campanie alegeri locale Lugoj alegeri locale alegeri

Un comentariu la „Reclădim Lugojul – o altfel de campanie (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.