Razie pe șoselele din Lugoj și localitățile învecinate

Polițiștii din Lugoj și cei din cadrul celor 3 secții rurale au desfășurat o nouă acțiune pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care circulă sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În cadrul acțiunii, desfășurate în data de 8 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 22:00, polițiștii au controlat 213 autovehicule și au efectuat 213 testări cu aparatul alcooltest. De asemenea, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare de 15.225 de lei, fiind reținute 10 permise de conducere, pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat și o infracțiune la regimul circulației rutiere, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Miercuri, în jurul orei 19:10, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au depistat, pe raza localității Drăgoiești, un bărbat, în vârstă de 62 de ani, care a condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.