Razie, la Lugoj! Polițiștii au verificat 262 de autovehicule și au aplicat 100 de amenzi

Poliţiştii orașului Lugoj împreună cu cei din cadrul celor 3 secții rurale, jandami, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și ai Protecției Consumatorului au desfăşurat marți, 2 noiembrie, în intervalul orar 07:00-12:00, o acţiune cu efective mărite pe raza de competență a orașului Lugoj, pentru prevenirea infracționalității stradale, a faptelor cu violență, precum și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2.

În acest context, au fost organizate 10 filtre, au fost legitimate 434 de persoane și controlate 262 de autovehicule. Totodată, polițiștii au verificat 15 societăți comerciale, 5 săli de jocuri de noroc, operatorii find instruiți cu privire la prevederile pe linie Covid-19.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 100 de contravenții în valoare de 22.585 de lei, dintre care 73 de sancțiuni au fost aplicate la O.U.G. 195/2002R pentru încălcarea unor norme la regimul rutier și 4 pentru nerespectarea prevedelor Legii 61/1991.

A fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere.

De asemenea, 21 de sancţiuni, au fost aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Întrucât sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare, polițiștii recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică şi să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.