Razie, la Lugoj: 132 de mașini controlate, 101 amenzi și 9 permise de conducere reținute

Polițiștii Biroului Rutier Lugoj,  împreuna cu cei din cadrul celor trei secții rurale, au desfășurat sâmbătă, în intervalul orar 16:00-24:00, o nouă acțiune pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Polițiștii au controlat 132 de autovehicule și au legitimat 141 de persoane.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.810 lei, pentru nerespectarea normelor rutiere conform OUG 195/2002. Dintre acestea, 35 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 24 de sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță și 38 de sancțiuni pentru alte abateri.

Totodată, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și reținute, în vederea suspendării, 9 permise de conducere, dintre care: 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice; 4 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză; 2 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, respectiv pentru „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și pentru „conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.