Razie, la Făget! Polițiștii au dat peste 100 de amenzi

Polițiștii din Făget, împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Timiș-SICE, jandarmi din cadrul IJJ Timiș și reprezentanți ITM, ANAF, ai Garzii de Mediu și RAR, au organizat vineri, 20 mai, în intervalul orar 08:00-12:00, pe raza de competență a Poliției orașului Făget și Secției 10 Rurale Făget, o razie care a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, creșterea vizibilității și autorității polițienești, precum și prevenirea, identificarea și sancționarea faptelor de natură penală și contravențională.

În cadrul acțiunii, au fost controlați 12 operatori economici, o unitate de cazare și 2 agenți de pază. Totodată, au fost verificate mai multe persoane eliberate din penitenciar.

Polițiștii au legitimate 245 de persoane, au controlat 154 de autovehicule și au condus 2 persoane la sediul poliției în vederea identificării/amprentării. Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, polițiștii au organizat 14 filtre și au efectuat 38 de testări cu aparatul etilotest.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 108 sancțiuni contraventionale, în valoare totală de 60.125 de lei, dintre care 94 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G 195/2002, restul de sancțiuni fiind aplicate de către reprezentanții celorlalte instituții.

Au fost constate 2 infracțiuni, respectiv “punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, conform Legii nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice, fiind confiscate 6 articole de îmbrăcăminte.

Au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere pentru depășirea limitelor legale de viteză și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În timpul raziei, au fost efectuate verificări pe tronsonul DN 68 A Margină-Coșevița, la persoanele care efectuează acte de comerț stradal.

Polițiștii anunța că acțiunile de acest fel vor continua și în perioada următoare.

 

Lugoj Expres Razie, la Făget! Polițiștii au dat peste 100 de amenzi sancțiuni contravenționale sancțiuni razie Făget razie operatori ecnomici infracțiuni Făget amenzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.