Razie, în zona Făgetului! Au fost aplicate peste 100 de amenzi

Polițiștii Orașului Făget și cei ai Secției 10 Rurale Făget, împreună cu jandarmi, lucrători din cadrul Registrului Auto Român și reprezentanți ai I.T.M. Timiș și ai Gărzii Forestiere, au desfășurat vineri, 11 noiembrie, în intervalul orar 08:00- 13:00, o acțiune cu efective mărite în zona de competență, în vederea îmbunătățirii climatului de siguranță civică, creșterii vizibilității elementului polițienesc și diminuării riscului rutier, precum și pentru prevenirea activităților infracționale.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 300 de persoane, au fost controlate 206 de autovehicule și au fost efectuate 53 de testări cu aparatul etilotest și 4 testări cu aparatul drugtest.

„Au fost controlați șase agenți de paza și au fost verificați 11 operatori economici, fiind lăsate șase invitații de către reprezentanții I.T.M. Timiș. Totodată, au fost verificate 28 de microferme și verificați opt comercianți ambulanți pe DN 68A Coșava-Coșevița. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.650 de lei, din care 91 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

De asemenea, polițiștii au reținut două permise de conducere, au retras opt certificate de înmatriculare și au constatat o infracțiune la regimul rutier (conducereea unui autovehicul sub influența alcoolului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.