Razie, în miez de noapte, la Lugoj

Polițiștii din Lugoj împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiş au desfășurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în intervalul orar 22:00 – 4:00, o acțiune cu efective mărite în Lugoj

Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență în zona barurilor și a cluburilor, consumului ilicit de droguri, asigurarea unui climat de ordine şi siguranță publică în zonele cu risc de infracționalitate, precum şi întărirea climatului de siguranță rutieră.

Astfel, au fost legitimate peste 100 de persoane, controlate 12 societăți comerciale și 40 de autovehicule. De asemenea, au fost efectuate 20 de testări cu aparatul etilotest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 28.535 de lei.

Din acestea, 13 sancțiuni, în valoare de 3.335 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și alte șapte sancțiuni, în valoare de 5.500 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Totodată, oamenii legii au dat cinci amenzi în valoare de 15.200 de lei pentru consumul de tutun în locuri interzise, precum și o amendă în valoare de 4.000 de lei, conform O.U.G. nr. 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, o firmă de pe strada Nicolae Bălcescu din Lugoj a fost închisă pentru 30 de zile pentru că le vindea alcool minorilor.

Au fost controlați șase agenți de pază, nefiind constatate nereguli.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.