Raliu pe traseu montan: Cupa VTM Timiș – Lac Surduc 2018

O nouă etapă a Campionatului Internațional de Automobilism Timiș 2018 va avea loc sâmbătă, 29 septembrie, la Surduc: Cupa VTM Timiș – Lac Surduc 2018.

Concursul, organizat de Auto Club Rally Timiș și Comisia de Automobilism și Karting din cadrul ACR Timiș, va avea loc pe un traseu în lungime de 3,3 kilometri, pe DJ 681A, între localitățile Surducu Mic și Fârdea.

În cadrul evenimentului va avea loc și un show de drift, la care vor lua parte cei mai buni drifteri ai momentului, precum și o secțiune de speed trial deschisă pentru toate tipurile de automobile, la care sunt invitați să concureze toți pasionații acestui sport.

Programul competiţiei debutează la ora 7.30, când se deschide parcul tehnic. Între orele 8.00 şi 9.30 va avea loc verificare tehnică şi administrativă a maşinilor de concurs, iar la ora 10.01 se va da startul primului concurent în manșa de recunoaştere.

La ora 11.01 va începe manşa de antranamente cronometrate, la ora 12.00 – prima manșă de concurs, iar la ora 13.00 – manşa a doua de concurs.

La ora 14.00 va avea loc o defilare a maşinilor de concurs prin comuna Fârdea, iar la 14.15 o expoziţie a autoturismelor participante.

Manifestarea se va încheia, la ora 16.00, cu festivitatea de premiere, care va avea loc în centrul comunei Fârdea.

În data de 29 septembrie, între orele 8.00 și 16.00, circulația va fi închisă pe DJ 681A, între Surducu Mic și intrarea principală la lacul Surduc.

Lugoj Expres Raliu pe traseu montan: Cupa VTM Timiș – Lac Surduc 2018 Surducu Mic Surduc raliu Fârdea Cupa VTM Timiș – Lac Surduc 2018 concurs Comisia de Automobilism și Karting Timiș automobilism Auto Club Rally Timiș ACR Timiș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.