Raliu la Nădrag! Cupa României la Automobilism „ACR – CNAK Timiș 2017”

Sâmbătă, 24 iunie, la Nădrag va avea loc o nouă competiție automobilistică: Cupa „VTM Timiș – Nădrag 2017”, o întrecere de viteză pe traseu montan desfășurată în cadrul celei de a patra ediții a Cupei României la Automobilism „ACR – CNAK Timiș 2017”.

Competiția, organizată de Auto Club Rally Timiș, împreună cu A.C.R. Timiș și Comisia de Automobilism și Karting Timiș, se va desfășura pe Drumul Județean 681 Nădrag-Fârdea, pe un traseu în lungime de 3 kilometri.

Sâmbătă dimineața, la ora 8, se va deschide parcul tehnic, urmând ca între 8.30 și 9.30 să se efectueze verificările tehnice, startul primului concurent fiind programat pentru ora 10.

În total vor fi șase manșe: două manșe de recunoaștere (startul la ora 10.01), două manșe de antrenamente cronometrate (start la ora 11.01) și două manșe de concurs (starturi la orele 12.00 și 13.00).

Pentru ca spectatorii să le poată admira de aproape, organizatorii au programat o defilare a mașinilor de concurs, prin Nădrag, la ora 14, apoi, de la ora 14.15, urmând ca mașinile să fie expuse.

Evenimentul sportiv va mai conține două secțiuni de spectacol, un show de drift, la care vor lua parte cei mai buni drifteri ai momentului, și, în premieră națională pe un traseu de VTM, un show de karting.

Festivitatea de premiere este programată pentru ora 15, în centrul Nădragului.

Organizatorii au anunțat că sâmbătă, 24 iunie, între orele 8 și 16, circulația va fi închisă pe DJ 681, de la intersecția cu DJ 681B, pe o distanță de 3,5 kilometri spre satul Hăuzești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.