PSD Lugoj, după desființarea Cantinei de Ajutor Social: „Cu două mese calde pe zi, pentru câteva zeci de oameni care au nevoie de ajutor! Cu asta face economie administrația Buciu”

PSD Lugoj a reacționat, printr-un comunicat de presă, după ce autoritățile lugojene au decis desființarea Cantinei de Ajutor Social, de la 1 ianuarie 2022.

„Cu două mese calde pe zi, pentru câteva zeci de oameni care au nevoie de ajutor! Cu asta face economie administrația Buciu, prin desființarea Cantinei de Ajutor Social!

Centrul a fost oficial desființat, astăzi, prin votul majorității din Consiliul Local Lugoj. PSD Lugoj, prin consilierii locali, a făcut amendamente care au fost însă respinse, ca de exemplu majorarea sumei alocate zilnic per beneficiar, de la 18 la 25 de lei.

Tăierile și desființările practicate de această administrație reprezintă o politică păguboasă din toate punctele de vedere, mai ales în această perioadă, când comunitatea lugojeană are nevoie de sprijn, are nevoie de solidaritate”, menționează PSD Lugoj în comunicat.

Iar președintele PSD Lugoj, Călin Dobra, l-a acuzat pe primarul Claudiu Buciu că și-a uitat promisiunile pe care le-a făcut.

„Stimabilul primar Claudiu Buciu susținea cu aproximativ un an în urmă intenția „de a crea o cantină unică a primăriei”, de care să beneficieze și „persoanele cu dificultăți materiale”. Vremea a trecut, iar promisiunile s-au uitat! Probabil se așteaptă să ne obișnuim cu politica desființării, dar fără să pună altceva în loc. Era prea mult pentru municipalitate să ajute acești oameni care cereau ajutor nu de plăcere, ci de nevoie! S-a găsit de unde să taie și cu cine să facă economii!”, a declarat Călin Dobra.

Un comentariu la „PSD Lugoj, după desființarea Cantinei de Ajutor Social: „Cu două mese calde pe zi, pentru câteva zeci de oameni care au nevoie de ajutor! Cu asta face economie administrația Buciu”

  • 20 noiembrie 2021 la 0:30
    Permalink

    ce minciuni cei care erau cu plata nu vor primi nimic!!!!!!!!!!!!!???????ramanem fara mancare iarna ne loveste fara mila!!!!!!!!!!!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.