PSD Lugoj, alături de Sorin Grindeanu

Sâmbătă, la sediul PSD Timiș a avut loc o mișcare de susținere a premierului Sorin Grindeanu, care a fost primit în urale de sutele de susținători din județele Timiș și Caraș-Severin.

Printre susținătorii lui Sorin Grindeanu s-a aflat și o delegație a pesediștilor lugojeni, condusă de primarul Francisc Boldea, președintele PSD Lugoj.

Oamenii i-au transmis premierului Sorin Grindeanu mesaje de susținere, i-au strâns mâna, l-au felicitat și l-au îmbrățișat, scandând: Grindeanu-n PSD!, Grindeanu premier!, Jos Dragnea!, Dragnea la pușcărie!

Vizibil emoționat de primirea care i-a fost făcută, Sorin Grindeanu s-a adresat mulțimii:

„Am venit azi acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timișoara, în Banat, mai există oameni cărora să nu le fie frică. Și, iată câți suntem astăzi aici, membri PSD, pentru că nu poate să decidă nimeni dacă Sorin Grindeanu este membru PSD. Eu cred că nu poate să mă dea Liviu Dragnea afară din partid, atâta timp cât primesc recomandări. I-am cerut domnului Liviu Dragnea trei lucruri: 1. Să-și asume demisia pentru situația în care a ajuns PSD-ul; 2. Să se organizeze congres! Teama de oameni îl face pe Liviu Dragnea să rămână într-un cerc restrâns. Trebuie să hotărâm noi soarta PSD! El fuge de oameni, iar cel care fuge de oameni nu poate să fie președinte. De asta i-am cerut demisia, ne pentru altceva!; 3. Pentru că PSD a câștigat alegerile, i-am cerut să meargă să garanteze în fața partidului că această aventură în care ne-a aruncat nu va duce la pierderea guvernării. Nu l-ați auzit să spună acest lucru. Nu a putut să asume, iar acest lucru e bătaie de joc la adresa noastră, a tuturor. (…) Trebuie să fi de partea bună a istoriei să nu ne fie frică de ce facem. Sunt mândru să văd că sunteți atâția alături de mine”, a spus Sorin Grindeanu, în fața sutelor de PSD-iști prezenți la Timișoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.