Protest, la volei! CSM Lugoj a evoluat, un set, cu echipa a doua!

Voleibalistele de la CSM Lugoj au cedat cu 0-3 (5-25, 15-25, 21-25) în disputa cu tripla campioană Volei Alba Blaj, în ultimul joc din acest an.

Soarta partidei a fost decisă încă din start, când formația lugojeană a hotărât să înceapă jocul cu echipa a doua, în semn de protest față de neplata drepturilor salariale.

”Meciul de gală de astăzi cu tripla campioană a României coincide, din păcate, cu cel mai greu moment de care voleiul din Lugoj are parte în acești opt ani de rezultate meritorii și performanțe notabile, în carea gruparea s-a aflat consecutiv în elita voleiului din țară. Doar din respect pentru competiție, pentru dumneavoastră și pentru o zi grea, tristă a tuturor românilor, forma de protest a actualei echipe nu este una extremă, ci una simbolică . Pe întreg parcursul primului set, staff-ul tehnic nu va folosi în teren prima echipă, cea care a adus în momentul de față clubul în poziție de Play-Off, un grup de sportive și antrenori care nu beneficiază, din păcate, de aprecierea pe care o merită la nivelul muncii și performanței pe care o realizează, mai precis de respectarea unor contracte angajate și neonorate de luni întregi. Vă rugăm să înțelegeți modalitatea la care suntem constrânși să recurgem și să rămâneți alături de volei, de un colectiv a cărui singură vină este că și-a făcut, până în momentul de față, datoria așa cum s-a angajat inițial. Fără ecou, din păcate”, a fost mesajul transmis de oficialii echipei de volei a CSM Lugoj.

Rezultatul din jocul cu Volei Alba Blaj nu modifică poziția din clasament ocupată de CSM Lugoj la sfârșitul acestui an. Lugojencele rămân pe locul 6 în Divizia A1, care îi asigură prezența în play-off.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.