Proiect finalizat, la Primăria Lugoj: 60 de persoane instruite în managementul calității

Primăria Lugoj a implementat, timp de 14 luni, proiectul „Dezvoltarea unui management performant în cadrul Primăriei Municipiului Lugoj prin optimizarea proceselor orientate către beneficiari și pregătirea resurselor umane”, finanțat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă.

Obiectivul general al proiectuluia fost de a dezvolta un management performant la nivelul municipiului Lugoj, în vederea creșterii calității, eficienței, transparenței și integrității serviciilor publice oferite cetățenilor, instituțiilor administrației publice centrale și locale, operatorilor economici privați și organismelor neguvernamentale cu care relaționează în spiritul dezvoltării durabile, egalității de șanse, securității și sănătății ocupaționale, prin implementarea standardului ISO 9001/2015, precum și integrarea coroborată cu restul procedurilor din cadrul instituției.

În cadul evenimentului de diseminare a rezultatelor proiectului, desfășurat joi, la restaurantul Domacris Parc, au fost prezentate: obiectivele proiectului, rezultatele proiectului şi beneficiile pentru grupul ţintă, constituit din angajații Primăriei Municipiului Lugoj, consilierii locali, cetățenii municipiului și mediul de afaceri local.

În cadrul acestui proiect, în valoare de 290.435,85 lei, din care 284.627,13 lei fonduri nerambursabile și 5.808,72 lei contribuția proprie a Primăriei Lugoj, s-a realizat o analiză inițială privind sistemul actual de furnizare a serviciilor publice din cadrul Primăriei Lugoj, care a cuprins problemele existente și soluțiile optime de rezolvare a acestora. De asemenea, s-a realizat întocmirea socumentațiElaborarea Manualului de Management al Calității și s-a obținut certificarea în conformitate cu SR EN ISO 9001/2015 a Sistemului de Management al Calității al municipiului Lugoj.

Totodată, 60 de angajați ai Primăriei Lugoj au fost instruite în managementul calității (ISO 9001), iar zece persoane au luat parte la cursuri de auditori interni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.