Proiect de hotărâre privind desființarea Cantinei de Ajutor Social Lugoj

Primarul Municipiului Lugoj intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind desființarea Cantinei de Ajutor Social Lugoj și reorganizarea Direcției de Asistență Socială Comunitară Lugoj.

Proiectul de hotărâre împreună cu referatul inițiatorului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea  Documente publice – Transparență decizională în administrația publică – Proiecte de hotărâri și se transmite mass – mediei locale, conform procesului – verbal  nr. 91.934 din  23.09.2021.

Persoanele interesate pot transmite sau depune propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 05.10.2021, orele 12.00 pe adresa de email contact@primarialugoj.ro  sau la sediul instituției, camera 7.

Lugoj Expres Proiect de hotărâre privind desființarea Cantinei de Ajutor Social Lugoj sugestii reclamații propuneri proiect de hotărâre Direcția de Asistență Socială Comunitară desființarem reorganizare Cantina de ajutor Social Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.