Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea titlului de „Cetățean de onoare al Municipiului Lugoj”

Primarul Municipiului Lugoj, intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea titlului de „Cetățean de onoare al Municipiului Lugoj”.

Proiectul de hotărâre împreună cu referatul inițiatorului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea Documente publice – Transparență decizională în administrația publică – Proiecte de hotărâri și se transmite mass – mediei locale, conform procesului – verbal nr.23.396 din 05.03.2021.

Persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 22.03.2021 orele 12:00 pe adresa de email contact@primarialugoj.

Lugoj Expres Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea titlului de „Cetățean de onoare al Municipiului Lugoj” Primăria Municipiului Lugoj cetățean de onoare al Lugojului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.