Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea domeniilor serviciilor publice și locurilor pentru prestarea activității/muncii neremunerate în folosul comunității

Primarul Municipiului Lugoj, intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea domeniilor serviciilor publice și locurilor pentru prestarea activității/muncii neremunerate în folosul comunității, stabilită de către instanța de judecată.

Proiectul de hotărâre împreună cu referatul inițiatorului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secțiunea  Documente publice – Transparență decizională în administrația publică – Proiecte de hotărâri și se transmite mass – mediei locale, conform procesului – verbal  nr. 93.797 din  28.09.2021.

Persoanele interesate pot transmite sau depune propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre mai sus menţionat până la data de 11.10.2021, orele 12.00 pe adresa de email contact@primarialugoj.ro  sau la sediul instituției, camera 7.

Lugoj Expres Proiect de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind stabilirea domeniilor serviciilor publice și locurilor pentru prestarea activității/muncii neremunerate în folosul comunității sugestii reclamații servicii publice regulament propuneri proiect de hotărâre primarul municipiului Lugoj muncă neremunerată muncă în folosul comunității Lugoj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.