Programul PNL cu privire la infrastructura rutieră și la transportul public (P)

Dragi Lugojeni,

Astazi va prezentam programul nostru cu privire la infrastructura rutiera si la transportul public.

Echipa PNL, la fel ca si dvs., constata cu mahnire ca starea drumurilor din oras este dezastruoasa. La fel, constatam ca, practic, nu avem transport in comun.

Solutii exista, dar inainte de toate trebuie sa tratam cu responsabilitate orice investitie facuta din bani publici. Actuala adminsitratie a cheltuit peste 12 milioane de euro pe drumuri si trotuare. Fara ca retelele de apa sau de canalizare sa fie complet inlocuite, fara ca bransamentele la aceste retele sa fie facute, fara ca infrastructura de cabluri sa fie pozata in subteran, tot ce s-a facut, s-a facut doar pentru a risipi banii.

Prioritatea noastra in acest domeniu este aceea de a finaliza, strada cu strada, infrastructura subterana, pentru ca apoi sa putem asfalta definitiv. Eventualele interventii ulterioare urmand a fi generate doar de situatii exceptionale.

Vom incerca, pe cat posibil, avand in vedere costurile mari ale intretinerii drumurilor cu firme private (dar si calitatea proasta a lucrarilor), sa ne dotam cu utilajele necesare acestor operatiuni (de intretinere a drumurilor) si sa ne asiguram resursele minerale necesare (nisip si balastru) prin exploatarea terenurilor pe care le avem in proprietate.

Impreuna cu lugojenii vom analiza si decide cum vom implementa sistemul parcarilor cu plata.

Transportul public va avea in centrul atentiei deplasarea copiilor spre si dinspre institutiile de invatamant dar si deplasarea angajatilor spre si dinspre zonele industriale.

Nu facem propuneri nerealiste ci doar incercam sa creionam normalitatea si pasii necesari pentru a ajunge la ea.

Va asteptam neaparat la vot, adresandu-va rugamintea de a nu mai vota sub nicio forma actuala administratie. Dezastrul trebuie oprit, si asta puteti face doar dvs.

 

 

Comandat de P.N.L- Filiala Timiș, Executat de Boldureanu Petrică PFA, Cod mandatar financiar 21200012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.