Programări pentru vaccinarea anti-COVID, prin intermediul DASC Lugoj

Direcția de Asistență Socială Comunitară (DASC) Lugoj vine în sprijinul locuitorilor municipiului și ai satelor aparținătoare – Tapia și Măguri, care doresc să se programeze pentru vaccinare anti-COVID și se încadrează în categoria persoanelor vulnerabile, adulți cu vârsta de peste 65 de ani și persoane cu boli cronice.

Astfel, persoanele interesate se pot programa pentru vaccinare și prin intermediul DASC Lugoj, care pune la dispoziție următoarele numere de telefon: 0760 240 351; 0256 351 441 – interior 205; 0256 329 961, la care vor fi preluate apelurile solicitanților, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 16:00.

Persoanele care doresc să se programeze pentru vaccinare, vor comunica datele de identitate (nume, prenume, CNP, număr telefon mobil), iar angajații DASC Lugoj,care vor prelua apelurile telefonice, vor consemna datele furnizate în fișe de solicitare pentru programarea la vaccinare, cu respectarea regulamentului european de protecție a datelor.

Ulterior, solicitanții vor fi contactați telefonic de către angajații DASC Lugoj pentru a se încerca programarea acestora pe platforma electronică ROVACCINARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.