Profesori din Italia, în vizită la… Primăria Lugoj

O delegație din Italia, formată din 17 profesori de la școala ISIS Einaudi-Giordano din San Giuseppe Vesuviano Napoli, a avut o întrevedere, la Primăria Lugoj, cu primarul Francisc Boldea.

Cei 17 profesori din Italia participă, în perioada 5-19 septembrie, la o activitate în Lugoj, în cadrul unui proiect Erasmus, împreună cu Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”. Delegația este condusă de prof.  Chianese Pasqualina – membru în comisia de coordonare a proiectului de la Istituto Statale di Istruzione Superiore San Giuseppe Vesuviano – Napoli.

Proiectul, intitulat „BE GREEN BE SMART AND BUILD UP YOUR FUTURE”, a beneficiat de o finanțare europeană de 118.820 Euro și a avut ca temă principală reciclarea deșeurilor electice și electronice. Perioada de implementare a proiectului este de doi ani, între 02.10.2017  și 01.10.2019.

La Primăria Lugoj, oaspeții au fost primiți de către primarul Francisc Boldea, care le-a adresat urări de bun venit și a făcut o scurtă prezentare a orașului. Edilul șef a adresat apoi cuvinte de apreciere echipei care a implementat proiectul remarcând, în afară de tematica deosebit de actuală abordată în proiect și șansa unei reale apropieri și colaborări între cadrele didactice și elevii implicați din ambele instituții precum și schimbul fructuos de experiență între aceștia.

Oaspeții au adresat mulțumiri pentru primirea frumoasă și au avut cuvinte de apreciere legate de buna colaborare cu elevii și omologii lor de la Lugoj.

Delegația a fost însoțită din partea Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” de către prof. Silvia Gheleșian, director și coordonator de proiect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.