Produse contrafăcute, confiscate dintr-un magazin din Lugoj. Au fost aplicate 3 amenzi, în valoare de 21.000 de lei

Inspectorii de la Protecția Consumatorului Timiș au efectuat vineri, 10 noiembrie, un control operativ la un magazin din centrul Lugojului, care comercializează articole textile și încălțăminte.

Cu acest prilej, inspectorii OPC Timiș au descoperit peste 600 de produse contrafăcute, dar și faptul că firma își desfășura activitatea fără acordul de funcționare emis de către Primăria Municipiului Lugoj.

„Operatorul economic SC Davylia Fashion SRL desfășoară activitatea de comerț cu amănuntul articole textile și încălțăminte fără acordul de funcționare emis de către Primăria Municipiului Lugoj. În spațiul de comercializare existau produse textile, încălțăminte, curele, șepci purtătoare de marcă înregistrată, produse contrafăcute (635 buc./68520 de lei) și alte produse textile fără traducere în limba română a compoziției fibroase. Au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 21.000 lei si dispusă măsura de oprire definitivă de la comercializare a produselor contrafăcute, acestea fiind ridicate de către reprezentanții Politiei Municipiului Lugoj în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții OPC Timiș.

 

(Foto: OPC)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.