Primele sancțiuni pentru elevii bătăuși de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj: nota 1 la purtare

În urma raportului Comisiei de cercetare disciplinară ce a fost constituită la  nivelul unității de învățământ, Consiliul profesoral de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” din Lugoj a luat primele măsuri după ce, săptămâna trecută, un elev a fost snopit în bătaie, în sala de clasă, de către doi colegi, sub privirile altor elevi.

Astfel, cei doi elevi bătăuși din clasa a IX-a au primit pedeapsa maximă: nota 1 la purtare (care va avea ca efect repetarea anului de studiu), mutarea disciplinară în altă clasă și retragerea bursei. Cu nota 2 la purtare și pierderea bursei au fost sancționați și cei doi elevi care au filmat incidentul și au postat filmarea pe internet.

Au fost sancționați cu scăderea notei la purtare la 7 și cinci elevi  care au asistat la incident, dar nu au anunțat cadrele didactice despre cele întâmplate.

Pe numele celor doi elevi bătăuși de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” polițiștii lugojeni au deschis și un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.