Primarul PNL din Bethausen, victima unui accident rutier produs de un „opozant politic” de la AUR

Primarul comunei Bethausen, Ioan Lihoni, a fost victima unui accident rutier produs luni, în jurul orei 14, pe DJ 609, care leagă localitatea Bethausen de Cliciova.

Autoturismul condus de primarul liberal Ioan Lihoni a fost lovit, din spate, de un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Reprezentanții Primăriei Bethausen au anunțat, pe Facebook, că accidentul a fost provocat „de un cetățean al comunei cu alte orientări politice”.

„Dragi concetățeni, vă informăm că ieri, în data de 22.11.2021, în jurul orelor 14, a avut loc un incident grav, care nu s-a mai întâmplat în comuna noastră. Mașina primăriei a fost lovită în mers de un cetățean al comunei cu alte orientări politice, care de o lună încoace îl hărțuiește, filmează și urmărește non-stop, trimițându-i și mesaje de amenințare. În urma impactului d-l primar Lihoni Ioan a suferit mai multe leziuni și contuzii la coloană necesitând transportul la spital cu ambulanța. Menționăm că starea de sănătate a lui este stabilă și i se fac investigații în continuare. Autorul a părăsit locul accidentului fiind adus înapoi de către echipajele de poliție. Menționăm că acesta a avut un comportament agresiv și este o persoană cu condamnări în trecut, deosebit de periculoasă. Cazul este cercetat de organele competente”, au transmis reprezentanții Primăriei Bethausen.

Polițiștii au anunțat că autorul accidentului – care este cunoscut în comună ca fiind președintele AUR Bethausen – s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În urma accidentului, primarul Ioan Lihoni a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.