Primarul Lugojului, în vizită la Jena (Germania)

Primarul Francisc Boldea efectuează, în perioada 26-30 iunie, o vizită la Jena (Germania), oraş înfrăţit cu municipiul Lugoj, la invitația primarului general al orașului german, Dr. Thomas Nitzsche.

În cadrul vizitei, delegația lugojeană, condusă de primarul Francisc Boldea, se va întâlni cu conducerea Stadtwerke Jena (Serviciile de gospodărire comunala din Jena), cu conducerea Clinicii Universitare din Jena  și va vizita Unitatea de Pompieri din Jena.

Cu prilejul acestei vizite, primarul Francisc Boldea va continua dialogul început în luna august a anului trecut, cu prilejul primei vizite pe care noul primar general din Jena, Dr. Thomas Nitzsche, a întreprins-o la Lugoj.

Am acceptat cu plăcere invitația noului prieten al municipiului Lugoj, primarul general Thomas Nitzsche, pentru că de 36 de ani orașul Jena s-a dovedit a fi un partener de nădejde al orașului nostru. De aceea doresc să întărim parteneriatul nostru, să discutăm împreună despre proiectele noastre existente și, ceea ce consider cel mai important, să inițiem noi proiecte comune de dezvoltare. Noua administrație a orașului Jena s-a dovedit deschisă la colaborarea cu Lugojul și avem acum prilejul prin dialog reciproc să identificăm toate domeniile în care vom dezvolta parteneriatul nostru”a declarat primarul Francisc Boldea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.