Primarul din Făget și-a schimbat decizia! Marcel Avram va candida pentru un nou mandat

Marcel Avram, unul dintre cei mai apreciați edili din județul Timiș, a anunțat că a revenit asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar al orașului Făget și va intra în cursa electorală pentru un nou mandat.

„În ultimele trei săptămâni am primit din partea dumneavoastră sute de mesaje prin care îmi cereați să revin asupra deciziei de a nu mai candida la funcția de primar al orașului Făget. De asemenea, mi-ați spus că, în această perioadă, atât orașul nostru cât și țara trec prin situații dificile care, probabil, nu se vor opri prea curând și că, prin retragerea mea, vă las singuri, la greu. Vreau să vă spun că, în toată viața mea, nu am fugit niciodată de responsabilități și nu am lăsat pe nimeni la greu. În plus, pentru mine, părerea dumneavoastră este importantă, drept pentru care am hotărât să candidez pentru încă un mandat de primar al orașului Făget. Totodată,vreau să vă transmit două lucruri:
1. Dacă voi fi ales, acesta va fi ultimul meu mandat de primar;
2. Acest mandat va fi unul complet, cu ajutorul lui Dumnezeu, deoarece, pentru mine, obținerea mandatului de primar este un contract pe patru ani, încheiat cu dumneavoastră, pe care mi s-ar părea imoral să îl reziliez unilateral, indiferent de oportunitățile personale sau politice care s-ar ivi pe parcurs”, a transmis Marcel Avram, primarul din Făget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.