Primarul din Făget nu mai candidează pentru un nou mandat

Unul dintre cei mai apreciați primari din Timiș a anunțat că nu o să mai candideze pentru un nou mandat, la alegerile din 27 septembrie.

Este vorba de Marcel Avram, primarul PNL al orașului Făget, care a schimbat fața orașului pe care l-a condus aproape 12 ani.

“Dragi făgețeni! Acum 4 ani, în iunie 2016, a doua zi după alegeri, m-am întâlnit cu echipa mea și am discutat două lucuri: 1) Va trebui să ne mobilizăm cu toții ca mandatul 2016-2020 să fie cel mai plin în realizări din istoria post-decembristă a Făgetului și 2) Am comunicat echipei decizia mea ca acesta să fie ultimul mandat de primar. Le-am cerut colegilor să nu facă publică această decizie în ideea de a avea un mandat liniștit din punct de vedere politic pentru a ne putea concentra asupra proiectelor pe care le avem de îndeplinit. Le mulțumesc colegilor că au dat dovadă de caracter și acest lucru nu a apărut în public decât, poate, la nivel de zvon, lucru care ne-a permis, spun eu, să avem un climat politic liniștit și să realizăm cea mai mare parte din ceea ce ne-am propus. Chiar dacă atât orașul nostru cât și țara nu trec printr-o perioadă fericită, ținând cont că s-a declanșat calendarul alegerilor, vă anunț că nu voi mai candida pentru un nou mandat de primar. Vreau pe această cale să vă mulțumesc tuturor pentru încrederea și sprijinul acordate în acești aproape 12 ani, să vă asigur că am fost implicat 100% în acest proiect și că voi continua să sprijin Făgetul indiferent din ce structură politico-administrativă voi face parte. De asemenea, mulțumesc echipei PNL care a stat lângă mine în toți acești ani, în special lui Vasile Sita și lui Claudiu Avramescu și îi asigur de sprijinul meu necondiționat în continuarea proiectelor noastre pentru Făget și pentru făgețeni”, a transmis primarul Marcel Avram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.