Primarul comunei Știuca a fost numit președinte interimar al PNL Lugoj

Biroul Politic Județean al PNL Timiș a decis, joi, cu unanimitate de voturi, numirea primarului comunei Știuca, Vasile Bejera, în funcția de președinte interimar al organizației PNL Lugoj.

„Decizia vine ca urmare a faptului că organizația PNL Lugoj nu a organizat alegeri statutare, desconsiderând timp de 1 an, solicitările repetate ale conducerii județene și naționale. Totodată, s-a luat în considerare modul deficitar în care actualul primar al orașului Lugoj colaborează în interiorul organizației PNL Timiș și s-au analizat suspiciunile care planează asupra intențiilor politice ale acestuia. Mandatul noului președinte interimar va fi acela de a găsi cele mai bune soluții pentru ca organizația locală din Lugoj să înceapă să funcționeze corect din punct de vedere statutar, politic și administrativ. Decizia de azi a Biroului Politic Județean al PNL Timiș vine ca o măsură constructivă menită să încurajeze dialogul și identificarea celor mai bune modalități prin care  obiectivul PNL Timiș este respectat, și anume: politica în interesul cetățenilor”, au transmis reprezentanții PNL Timiș.

Totodată, PNL Timiș a mai transmis că „organizația județeană a Partidului Național Liberal își exprimă deschiderea și disponibilitatea pentru toți cei care cred că pot aduce plus-valoare prin contribuția lor, la consolidarea echipei liberale din Lugoj”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.