Primarul Claudiu Buciu: „Vă îndemn pe toți să veniți la vot și să votați cu mintea rece pentru un guvern care ne va ajuta într-adevăr să ne dezvoltăm”

Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, a votat puțin înainte de ora 10, la secția de votare de la Școala Gimnazială Nr. 1, alături de senatorul Alina Gorghiu și de managerul Spitalului Județean și Timișoara, Raul Pătrașcu.

„Am votat alături de colegii mei și mă bucur că au dorit să voteze alături de noi și au venit să voteze la Lugoj. Este un semnal foarte bun că vom avea tot sprijinul dânșilor în viitoarea guvernare. În primul rând am votat pentru un parlament care va urma să restabilească normalitatea în România, să dea legi pentru cetățenii simpli, nu pentru infractori. Am votat pentru ca viitorul parlament să întărească statul de drept. Am votat pentru ca viitorul parlament să genereze un guvern care să fie alături de noi, așa cum a fost și în momentele grele din această pandemie. Eu ca și primar îmi doresc un guvern care să fie alături de mine. Știm cu toții cine va trebui să fie acest guvern, din cine va trebui să fie format. Doar așa Lugojul va avea șansa unei adevărate reveniri la normalitate și o dezvoltare reală. Dacă vom vota astfel încât Lugojul să nu aibă alături de el un guvern, va fi, probabil, tot mai rău pentru noi. Îi îndemn pe lugojeni să voteze! Condițiile la vot sunt de maximă siguranță, adică din punct de vedere igienico-sanitar toate reglementările în vigoare sunt respectate, se poate vota în siguranță și nimeni nu se va contamina dacă va veni să voteze. Este foarte important pentru Lugoj să arate că vrea cu adevărat modernizarea. Patru ani care urmează sunt decisivi pentru noi. Vă îndemn pe toți să veniți la vot și să votați cu mintea rece pentru un guvern care ne va ajuta într-adevăr să ne dezvoltăm”, a declarat primarul Claudiu Buciu, după ce și-a exprimat votul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.