Primarul Claudiu Buciu și-a completat echipa! Anca Micșa Oprea (PLUS) este primul city manager al municipiului Lugoj

Primarul Claudiu Buciu și-a respectat promisiunea: postul de city manager (administrator public) al municipiului Lugoj a fost oferit Alianței USR PLUS.

Începând din 2 decembrie 2020, Anca Micșa Oprea (coordonator al Departamentului de Politici Publice din cadrul PLUS Timiș) este city manager al municipiului Lugoj.

„Astăzi (2 decembrie – n.r.) a fost prima zi oficială de muncă în cadrul Primăriei Lugoj din postura de Administrator Public sau City Manager. Rolul meu în cadrul administrației locale este, în principiu, unul executiv, și anume de a pune în practică, cu direcțiile si serviciile pe care le voi gestiona, hotărârile de Consiliu Local și ale Primarului și în același timp să mă asigur că aceste departamente funcționează la parametri optimi. Totodată, voi pune la dispoziție toate cunoștințele mele pentru eficientizarea procedurilor de lucru interdepartamentale din Primărie, având ca scop clar îmbunătățirea serviciilor oferite lugojenilor. Cu pași câteodată mai mari, câteodată mai mici, ne vom pregăti pentru un oraș modern, digitalizat, european. Am toată încrederea că noua echipă de la Primăria Lugoj, din care am onoarea și bucuria să fac parte, își va atinge obiectivele propuse în campania electorală, va fi transparentă și va depune tot efortul pentru o îmbunătățire continuă. Eu voi încerca să va țin la curent cu noutățile din Primărie, cu proiectele la care muncim și alte informații relevante. Astăzi, a fost un mic pas către o administrație locală revitalizată și mi-am dorit să îl imortalizez printr-o fotografie făcută în grabă de la un geam al Primăriei”, a transmis, pe Facebook, Anca Micșa Oprea, primul city manager al municipiului Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.