Primarul Claudiu Buciu, la dezbaterea „Orașe bine guvernate”

În ultimii ani s-a lucrat intens la Prima Politică Urbană a României, un proiect coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, după prevederile Noii Cărți de la Leipzig.

Claudiu Buciu, primarul municipiului Lugoj, a fost invitat să participe la Urban Talk-ul organizat de Urbanize HUB, pe cel de-al patrulea pilon al politicii urbane: Orașe bine guvernate. Alături de Urbanize HUB, evenimentul este organizat și moderat de Banca Mondială.

La dezbatere participă și:  Vasile Jurca – primarul orașului Petrila, Szablocs Szilveszter – viceprimarul municipiului Târgu Secuiesc, Ciprian Ciucu – primarul Sectorului 6 al municipiului București, Adina Vințan – expert dezvoltare urbană.

Această întâlnire se va desfășura în format online, miercuri 17 noiembrie 2021, de la ora 11:00 și poate fi urmărită accesând următoare pagină: https://fb.me/e/Z8Jm0rbW

În continuare regăsiți pagina unde puteți urmări mai multe episoade din cadrul acestei campanii aici și aici.

UrbanizeHub este o comunitate de experți, o platformă colaborativă, un HUB de idei, opinii, proiecte și știri despre orașe inteligente şi dezvoltarea urbană sustenabilă, având scopul de a crea o comunitate de oameni responsabili, specialişti în diverse domenii, interesați și implicați în discuțiile despre evoluţia oraşelor.

Pe UrbanizeHub, lideri globali şi oameni cu viziune vorbesc despre modurile în care oraşele pot deveni mai prietenoase şi le pot oferi locuitorilor o calitate a vieții cât mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.