Primăria Lugoj renunță la o investiție de un milion de euro. Centrul SPA va fi demolat

Primarul Claudiu Buciu a anunțat că Centrul SPA, care a fost făcut cu un milion de euro de fosta administrație, cu bani de la bugetul local, va fi demolat.

Primarul Lugojului a declarat că situația este dezastruoasă la acest bazin acoperit, care nu a funcționat nicio zi, dar a fost inaugurat cu mare fast de fosta administrație, înainte de alegerile locale din 2016.

 „Firma care a făcut lucrarea este în faliment, iar patronul a decedat. Juridic există cumva, chiar dacă nu se mai ocupă nimeni de ea. Situația este dezastruoasă. Zidurile clădirii sunt niște panouri de câțiva centimetri, ori în condițiile actuale ai avea costuri imense să încălzești o astfel de clădire. Instalația de încălzire este cu cabluri electrice în pardoseală. Ar trebui să spargem tot, să o înlocuim cu conducte de apă. Gresia care s-a pus în interior e sticlă, aluneci pe ea și fără să fie umedă. Niciun DSP nu va da vreodată autorizație de funcționare pentru așa ceva. (…) Practic, clădirea trebuie demolată! Asta e, n-ai ce să faci!”, a declarat primarul Lugojulu Claudiu Buciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.