Primăria Lugoj organizează concurs pentru un post de inspector la Direcția tehnică, Compartimentul mediu

Municipiul Lugoj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcții publice de execuție vacante de Inspector, clasa I, grad profesional superior, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Lugoj, Direcția tehnică, Compartimentul mediu.

În conformitate cu prevederile art. 618 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Durata normală a timpului de lucru pentru funcția publică de execuție vacantă este de 8 ore pe zi, respectiv 40 ore pe săptămână.

Proba suplimentară de testare a competențelor specifice în domeniul IT – cunoștințe de operare pe calculator, nivel mediu, se va desfășura în data de 19 ianuarie 2023, ora 1100, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piața Victoriei, nr.4.

Proba scrisă se va desfășura în data de 25 ianuarie 2023, ora 1100, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei nr. 4.

Condiții de participare:

– candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute la art. 465 din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

Condiții specifice de participare la concurs:

  • Studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în următoarele domenii: Știința mediului sau domeniul fundamental științe inginerești, științe juridice, științe
  • minimum 7 ani vechime în specialitatea studiilor solicitate în vederea exercitării funcției publice. Bibliografia/tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii publice locale primarialugoj.ro, la secţiunea Anunțuri concursuri angajare.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 20 decembrie 2022 – 09 ianuarie 2023 inclusiv. Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs: Primăria Municipiului Lugoj, Piața

Victoriei, nr.4, Biroul relații cu publicul, tel. 0256/352240, fax. 0256/350393, e-mail: contact@primarialugoj.ro sau personal@primarialugoj.ro.

Observații suplimentare: persoană de contact – Daiana Alina Maier, Inspector.

Data afișării: 20 decembrie 2022.

 

Lugoj Expres Primăria Lugoj organizează concurs pentru un post de inspector la Direcția tehnică, Compartimentul mediu primăria lugoj inspector Direcția tehnică concurs de recrutare concurs angajare concurs Compartimentul mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.