Primăria Lugoj organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi de consilier juridic – debutant

Municipiul Lugoj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante de Consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant – două (2) posturi, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Lugoj, Direcția administrație publică locală – Biroul juridic.

În conformitate cu prevederile art. 618 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, concursul este organizat în baza excepției prevăzute de art. II din Legea nr. 203/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Durata normală a timpului de lucru pentru cele două funcții publice de execuție vacante este de 8 ore pe zi, respectiv 40 ore pe săptămână.

Proba suplimentară de testare a cunoștințelor IT – cunoștințe de operare pe calculator, nivel mediu – 07 septembrie 2021, ora 1100; locul desfășurării probei suplimentare – Primăria Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei nr. 4.

Proba scrisă se va desfășura în data de 14 septembrie 2021, ora 1100, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei nr. 4.

Condiții de participare:

  •  candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute la art. 465 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;
  •  condiții specifice de studii de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul ,,științe juridice”.

Bibliografia/tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii publice locale www.primarialugoj.ro, la secţiunea Anunțuri concursuri angajare.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 05 august – 24 august 2021.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs: Primăria Municipiului Lugoj, Piața Victoriei nr.4, Biroul relații cu publicul, tel. 0256/352240, fax. 0256/350393, e-mail: contact@primarialugoj.ro sau personal@primarialugoj.ro.

Observații suplimentare: persoană de contact – Lavinia-Daniela Ivăniș, Inspector debutant.

 

Lugoj Expres Primăria Lugoj organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi de consilier juridic - debutant

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.