Primăria Lugoj invită seniorii la teatru, la carnaval, la un dineu și la… mănăstire

Primãria Municipiului Lugoj și D.A.S.C. Lugoj  organizează în perioada 24 septembrie – 1 octombrie 2018 o serie de evenimente dedicate seniorilor, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

În data de 24 septembrie, începând cu orele 18:00, va avea loc punerea în scenă a unei piese de teatru. Evenimentul va fi realizat prin colaborare cu Casa de Cultură a Municipiului Lugoj. Intrarea va fi liberă, atât pentru persoanele vârstnice din Centrul de Zi și Centrul Rezidenţial pentru persoane vârstnice, cât și pentru persoanele vârstnice din comunitate.

În data de 25 septembrie, în cadrul Centrului de Zi și a Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice, vor fi organizate activități recreaţionale, cu ocazia cărora se vor acorda premii la concursurile de Remmy și ‘‘Cine ştie, câștigă”.

În data de 26 septembrie, va fi organizată o excursie având ca destinaţie Mănăstirea Izvorul lui Miron (mănăstirea de la Româneşti, localitate aflată la aproximativ 50 km distanță de Lugoj). Excursia va fi organizată pentru aproximativ 50 de persoane vârstnice, beneficiari ai Centrului de Zi și ai Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice, care sunt apţi pentru a se deplasa. Pe traseu, va fi vizitat Muzeul Traian Vuia, iar la întoarcere de la mănăstire, se va face o oprire în oraşul Făget.

În data de 27 septembrie, în cadrul Centrului de Zi și a Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice, vor fi organizate activități recreaţionale și se vor acorda premii.

În data de 28 septembrie va avea loc dineul dedicat persoanelor vârstnice din municipiul Lugoj, organizat de Municipiul Lugoj, în colaborare cu Direcţia de Asistență Socială Comunitară Lugoj și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj.

În data de 1 octombrie va fi organizat carnavalul devenit tradiţie în cadrul Complexului pentru persoane vârstnice “Sf. Nicolae”. Numărul de participanţi: 70 de persoane – beneficiari ai Centrului de Zi și ai Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice.

Pentru dineul dedicat persoanelor vârstnice din municipiul Lugoj, biletele vor fi distribuite luni, 24 septembrie 2018, ora 8:00, la Teatrul Municipal Traian Grozăvescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.